Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple nodigt de pers uit voor presentatie iPhone 7 op 7 september

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 23:52 CategorieiPad

“We zien je op de zevende.” Met deze simpele tekst op een kaartje met kleurige ballen op een donkere achtergrond nodigt Apple de pers uit voor een presentatie op 7 september. Alom wordt verwacht dat dan de iPhone 7 wordt gepresenteerd.

Ook een nieuwe iPad?

Dat dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden gepresenteerd, lijkt nauwelijks nog nieuws. Het is eigenlijk alleen nog een verrassing of Apple nog meer laat zien aan de pers. Zoals wellicht de Apple Watch 2 of een nieuwe iPad. Over een nieuwe iPad hebben we echter nog geen geloofwaardige geruchten voorbij zien komen.

Apple iPhone 7 uinodiging

Weinig uiterlijk vertoon

De nieuwe iPhones lijken qua uiterlijk niet zoveel af te gaan wijken van de iPhone 6S Plus en de iPhone 6S. Grote designwijzigingen zouden pas in 2017 worden doorgevoerd, zo melden welingelichte bronnen al een tijdje. Op de gelekte foto hierboven zouden drie toekomstige iPhone-modellen te zien zijn. De grootste heet iPhone Pro.

Oortelefoon

Belangrijke wijziging is dat de oortelefooningang zal verdwijnen. Apple zou een paar bluetooth-oortjes aanbieden die waarschijnlijk apart moeten worden afgerekend. Ook is het nog mogelijk dat er oortjes worden geshowd die via de lightning-poort aan de telefoon worden verbonden. Het verdwijnen van de 3,5 millimeter-ingang betekent in ieder geval dat de nieuwe telefoons van Apple weer een stukje dunner kunnen worden. De dikte van de oortelefooningang verhinderde Apple om nog dunnere telefoons te maken.

Twee achtercamera’s

Voorts zou de iPhone 7 Plus een dubbele achtercamera krijgen, en beide telefoonmodellen – de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus – zouden grotere diafragma-openingen krijgen. Dat zou betere foto’s in het halfduister moeten opleveren.

Apple Watch met gps

Mocht er een nieuwe Apple Watch worden gepresenteerd, dan zal die in afwijking tot de eerste variant waarschijnlijk gps aan boord hebben. Wellicht wordt voorts nog een nieuwe iPad Pro gepresenteerd, de 12,9-inch versie zag vorig jaar gelijktijdig met de iPhone 6S en 6S Plus het licht.

7 september

De Apple-bijeenkomst is 7 september in San Francisco. ’s Avonds, Nederlandse tijd. Op Tabletsmagazine en Wearablesmagazine zal die dag snel te lezen zijn wat daar allemaal gebeurt en welke nieuwe producten Apple laat zien.

In onze tablet database vind je alle iPads en iPhones die de afgelopen jaren gelanceerd zijn, en kun je ze aan de hand van prijzen en specificaties vergelijken.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.