Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple ontwikkelt speciale bluetooth-chip voor iPhone 7 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 12:34 CategorieAccessoires

Als we de geruchten mogen geloven dan heeft Apple een speciale bluetooth-chip ontworpen voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Die bluetooth-chip zou zijn ontwikkeld voor de draadloze oordoppen waar de iPhone mee geleverd zou moeten worden.

Gerucht: speciale bluetooth-chip voor iPhone 7 Plus

Er bestaan enkele hardnekkige geruchten over de iPhone 7 Plus. De nieuwe lijn iPhones zou namelijk ontdaan worden van de koptelefoonaansluiting en worden geleverd met ofwel een setje draadloze oordoppen (AirPods) of een nieuwe koptelefoon, voorzien van een Lightning-aansluiting. Nu is er een nieuw gerucht verschenen die het heeft over een speciale bluetooth-chip voor die eerdergenoemde AirPods. Die chip zou beter in staat zijn te communiceren met die draadloze oordoppen en minder energie moeten verbruiken.

Het project had eigenlijk vorig jaar al gepresenteerd moeten worden, maar de techniek scheen er toen nog niet goed genoeg voor te zijn. Apple zelf heeft nog niet gereageerd op deze geruchten, of op alle andere geruchten die er in de loop der maanden verschenen zijn. De verwachting is dat het bedrijf na de zomer de iPhone 7 Plus zou gaan aankondigen en dan weten we alles zeker. Ook hopen we dan meer te horen over die mysterieuze derde iPhone 7 die al is opgedoken; maar waarschijnlijk houdt Apple het gewoon op twee modellen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.