Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple vraagt zich hardop af wat een computer precies is

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 9:45 CategorieiPad

Apple heeft een nieuwe reclamevideo gelanceerd waarin het bedrijf zich hardop afvraagt wat een computer nou precies is. Is het een iPad Pro met toetsenbord? Als het aan het bedrijf uit Cupertino ligt, dan is het inderdaad een iPad Pro met een toetsenbord.

Check de video van Apple over de iPad Pro

Dat de lijn tussen tablets en laptops steeds verder vervaagt, is geen nieuw gegeven. Zowel Microsoft, Lenovo als enkele productontwikkelaars die met Android werken laten al maanden, zo niet jaren, zien hoe goed een convertible of hybride systeem kan werken met omklapbare schermen en afneembare toetsenborden. Apple heeft ook een soortgelijk product, in twee maten zelfs: de iPad Pro en de iPad Pro 9.7. In de onderstaande video vraagt Apple zich hardop af wat een computer is, terwijl we die iPad Pro in beeld zien staan.

In de video laat het bedrijf uit Cupertino weten dat een computer niet per se geen tablet hoeft te zijn, maar het allemaal om het veelzijdige karakter van zo’n apparaat gaat. De iPad Pro is een tablet met een afneembaar toetsenbord, die je in en uit kunt klappen wanneer je wil. Daardoor kun je de tablet als een laptop gebruiken, maar ook gewoon als tablet. Ook ondersteunen beide versies van de Pro de Apple Pencil, een stylus waarmee je kunt tekenen en schrijven op het scherm. Veelzijdigheid heeft inderdaad de toekomst.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.