Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple werkt aan een videobewerker voor mobiele platform iOS’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 9:35 CategorieiPad

Apple zou op dit moment werken aan een nieuwe app waarmee gebruikers razendsnel video’s kunnen bewerken en uploaden naar een sociaal netwerk. Deze applicatie zou het moeten opnemen tegen zowel Instagram als Snapchat, als we de nieuwste geruchten mogen geloven.

‘Apple werkt aan een videobewerker voor iOS’

Apple zou het willen opnemen tegen Instagram en Snapchat, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Het bedrijf uit Cupertino zou namelijk werken aan een app waarmee iOS-gebruikers razendsnel video’s kunnen bewerken en uploaden naar een sociaal netwerk. De app in kwestie zou volgend jaar moeten uitkomen. De geruchtenmakers melden verder dat de feature ook kan worden geïmplementeerd in de officiële camera-app van iOS – dus of het een losstaande app of een nieuwe functie wordt, lijkt nog niet zeker te zijn.

De app moet leunen op een aantal principes, waarbij snelheid en gemak voorop staan. Dat betekent dat je mogelijk niet al te veel opties zal krijgen, maar genoeg opties om je creativiteit toch los te kunnen laten. De afdeling binnen Apple die verantwoordelijk is voor iMovie en Final Cut Pro zouden ook meewerken aan dit product, wat hoop geeft op een toegankelijke dienst. Desondanks meldt het geruchtencircuit dat Apple de app ook zomaar kan annuleren, omdat het nu nog een onaangekondigde project is. Het bedrijf heeft niet gereageerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.