Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple werkt mogelijk aan een iPad Pro met 10,5″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 10:18 CategorieiPad

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Apple momenteel aan een 10,5-inch iPad Pro. Ook zou er nog een goedkoper, kleiner, model uitkomen. Daarnaast zou het bedrijf een amoled-scherm willen gebruiken voor het model voor 2018.

iPad Pro in 2017: drie modellen op komst?

Apple zou momenteel werken aan drie modellen voor de  iPad Pro, die in 2017 moeten worden gelanceerd – aldus de geruchtenmolen. Eén van die drie modellen zou een 10,5″-scherm gaan krijgen, terwijl er ook een goedkopere versie van de 9,7″-variant zou moeten verschijnen. Daarnaast zou er ook een reguliere opvolger van de 12,9″-variant worden uitgebracht. Het nieuwe formaat voor de grote iPad, met zijn 10,5-inch, zou met name geschikt zijn voor de educatieve markt, dus voor scholen, universiteiten en meer onderwijsinstellingen.

In het volgend jaar – 2018 alweer – zou Apple een “revolutionair” model van de iPad Pro op de markt willen uitbrengen. Deze versie zou een amoled-scherm met zich meekrijgen. Hoewel de tabletmarkt als geheel inzakt, zou deze iPad nog wel eens voor een opleving kunnen zorgen, vanwege zijn “unique selling points”. Dit amoled-scherm zou ook nog eens flexibel moeten zijn, waardoor de gedachte leeft dat Apple de iPad-lijn zal voorzien van Edge-schermen, zoals we die tegenkomen op de Samsung Galaxy Note 7, bijvoorbeeld.

Het wachten is nu op de aankondigingen van Apple. Al het andere valt onder het kopje ‘geruchten’.

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.