Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt de Asus ZenPad 3 8.0 met Marshmallow aan

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 12:13 CategorieAndroid

Asus heeft deze week een nieuwe Android-tablet aangekondigd, die is voorzien van Android 6.0 Marshmallow: de Asus ZenPad 3 8.0. Deze tablet beschikt over een scherm van 7,9-inch en een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels.

Dit is de Asus ZenPad 3 8.0

In juni lanceerde Asus samen met de Amerikaanse telecomprovider de Asus ZenPad Z 8. Nu heeft de fabrikant een niet-Verizon-variant van dezelfde tablet aangekondigd, die het bedrijf de Asus ZenPad 3 8.0 heeft genoemd. Zo op het eerste gezicht lijkt dit model op het model van Verizon: er is een 7,9″-scherm aanwezig, dat beschikt over een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Ook is er een cpu aanwezig met zes kernen, evenals de Qualcomm Adreno 510-gpu. De frontcamera is er eentje van twee megapixel, terwijl de andere over acht megapixel beschikt.

In tegenstelling tot de versie die exclusief bij Verizon verkrijgbaar is, kunnen gebruikers kiezen voor meer werkgeheugen. In plaats van twee, is er ook een variant beschikbaar met maar liefst 4GB werkgeheugen. Ook is het interne geheugen verhoogd: van 16GB naar 32GB. Daarnaast zijn de volgende aspecten aanwezig: wifi, bluetooth 4.0, usb-type-c, stereospeakers, een micro-sd-kaartsleuf, koptelefoonaansluiting en een sim-kaartsleuf, zodat je ook op het 3G- of 4G-netwerk kunt surfen. Het is niet bekend of de tablet naar Nederland komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.