Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenBook Flip nu ook verkrijgbaar met Intel Core i-processoren

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 12:29 CategorieWindows

Asus heeft bekendgemaakt dat de Asus ZenBook Flip (UX360CA) voortaan ook gekocht kan worden met krachtigere Intel Core i-processoren. Daardoor kan de convertible ook applicaties draaien die meer van de hardware vergen. Deze versies kunnen ook geleverd worden met meer werkgeheugen.

Asus ZenBook Flip met Intel Core i-processors

De Asus ZenBook Flip (UX360CA) zag enige tijd geleden al het levenslicht, met een Core M3-processor als centrale verwerkingseenheid. Vanaf nu is de ZenBook Flip echter ook verkrijgbaar met krachtigere processoren, zoals de Core i5 6200U en Core i7 6500U. De Intel Core i-varianten zijn gericht op het hogere segment, en kunnen worden geleverd met 8GB werkgeheugen en een riante ssd-opslag van 512GB. In de loop van augustus zullen er ook Flip’s komen met 4GB werkgeheugen en een 128GB ssd, voor een lagere prijs.

De nieuwe Asus ZenBook Flip met krachtigere processoren is nu verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Voor de rest blijven de specificaties van het apparaat hetzelfde. Je krijgt dus een convertible met een scherm van 13,3-inch, die draait op Windows 10. De resolutie van het apparaat bedraagt 1920 bij 1080 pixels. De tablet biedt ondersteuning aan voor micro-sd-kaarten, wifi, bluetooth 4.1, usb en hdmi en heeft een camera aan de voorzijde met een resolutie van 1080p. De accu zorgt ervoor dat je zo’n tien uur kunt werken.

  • Delen:
Asus ZenBook Flip (UX360CA en UX360UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.