Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenBook Flip UX360CA nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 17:05 CategorieWindows

Het is vanaf nu mogelijk de Asus ZenBook Fip UX360CA te kopen in Nederland. De convertible heeft een vanafprijs van 699 euro en draait op Windows 10. Het apparaat beschikt over een accu die twaalf uur mee moet gaan en over 4GB aan werkgeheugen.

Nu te koop: Asus ZenBook Flip UX360CA

Vanaf nu kun je de Asus ZenBook Flip UX360CA kopen in Nederland voor een vanafprijs van 699 euro. Deze versie bevat 4GB aan werkgeheugen en een dualcoreIntel Core m3-processor. De kloksnelheid ligt op 900MHz, die in de turbostand opgevoerd kan worden tot 2,2GHz. Er is een SSD van 128GB aanwezig, evenals een sleuf voor een sd-kaart. Verder is er eenIntel HD Graphics 515-gpu aanwezig en beschikt het apparaat over wifi en bluetooth 4.2. Het scherm van de convertible kan helemaal om zijn as gedraaid worden.

De Flip behoudt het kenmerkende uiterlijk waar de ZenBooks om bekend staan, met onder meer de aluminium bovenkant. Het volledig uit aluminium opgetrokken chassis weegt 1300 gram en meet 13,9mm in doorsnee. Het full hd-scherm maakt gebruik van ips-technologie, wat een mooie kijkhoek moet opleveren. De UX360CA moet het twaalf uur lang volhouden op een enkele acculading, onder meer omdat de Intel Core M3-6Y30 zo zuinig met energie omspringt. De Asus ZenBook Flip UX360CA zal te koop zijn in de kleuren goud en grijs.

Deze versie is bedoeld voor scholieren en professionals. Er zijn ook varianten verkrijgbaar met meer ram en opslaggeheugen.

  • Delen:
Asus ZenBook Flip (UX360CA en UX360UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.