Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenPad 3S 10 vanaf vandaag te koop

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 11:10 CategorieAndroid

Asus onthulde zijn nieuwe ZenPad 3S 10 al in juli, maar lange tijd bleef het de vraag wanneer de tablet ook daadwerkelijk in de winkels zou liggen. Door middel van een persbericht heeft Asus inmiddels het verlossende woord naar buiten gebracht. De high-end tablet is vanaf vandaag te koop voor een adviesprijs van 399 euro en komt beschikbaar in de kleuren Titanium Grey en Glacier Silver.

Specificaties van de Asus ZenPad 3S 10

Asus heeft zijn gloednieuwe tablet zeker geen verkeerde specificaties meegegeven. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en herbergt een 9,7 inch IPS touchscreen met een beeldschermresolutie van 2048 x 1536 pixels. Onder de motorkap hebben de makers van de nieuwe ZenPad gekozen voor 4GB aan werkgeheugen en een hexacore processor van Mediatek. Die laatstgenoemde, de MT8176, haalt een kloksnelheid van maximaal 2,1 GHz.

In het apparaat zit verder 64GB aan opslaggeheugen. Liefhebbers kunnen er voor kiezen om dat door middel van een micro-SD-kaart tot 128GB verder uit te breiden. De accu waar de Asus over beschikt, is er één van 5900 mAh die door gebruik te maken van Quick Charge 3.0 binnen drie uur opgeladen kan zijn. De tablet heeft ook de beschikking over twee camera’s. De voorste camera is 5 Megapixels en de achterste is 8 Megapixels. De ZenPad 3S 10 is overigens ook direct de eerste tablet van Asus met een vingerafdrukscanner.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Asus ZenPad 3S 10.

  • Delen:
Asus ZenPad 10 (Z300M)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.