Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman: The Telltale Series voor mobiele apparaten is uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 9:23 CategorieGaming

Mocht je hebben zitten wachten op de release van Batman: The Telltale Series voor iOS of Android, dan hebben we slecht nieuws: de game is uitgesteld. Je zult nog even bijna anderhalve maand extra moeten wachten op het spel te kunnen spelen.

Batman: The Telltale Series is uitgesteld

Dat wordt de komende zes weken uitkijken voor spoilers: Batman: The Telltale Series is helaas uitgesteld voor mobiele apparaten. De game is nu al te downloaden op spelcomputers en pc, waardoor veel gamers de eerste episode al hebben kunnen klaren. Wij hebben dat ook meteen gisteren gedaan en willen dat graag aan iedereen aanraden, maar zonder mobiele versie wordt het wat moeilijk. Aanvankelijk zou het spel op 2 augustus verschijnen, maar Teltalle Games maakt vandaag bekend dat de nieuwe releasedatum op 13 september ligt.

In dit spel speel je niet alleen als Batman, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media, waardoor Telltale Games heel wat vrijheid voor het verhaal kreeg. Het spel komt uit op Android en iOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.