Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bethesda brengt update 1.7 uit voor populaire game Fallout Shelter

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 9:55 CategorieAndroid

Speluitgever Bethesda heeft een update uitgebracht voor de populaire mobiele game Fallout Shelter, waarin je je eigen vault kunt beheren. Er zijn onder andere speciale missies toegevoegd, waaronder eentje op basis van Nuka-World.

Download de update voor Fallout Shelter

Bethesda heeft aangekondigd dat er een update beschikbaar is voor de populaire game Fallout Shelter. De game Fallout 4 krijgt volgende week zijn laatste downloadable content in de vorm van Nuka-World en de mobiele game speelt hier handig op in door een missie aan te bieden op basis van die content. Wanneer je die speciale missie hebt voltooid, dan kunnen de Nuka-World-mascottes Bottle en Cappy in de vault verschijnen. Zij zullen ervoor zorgen dat er meer caps en Nuka-Cola Quantum binnenkomen, dus voltooi die missie snel.

Daarnaast zijn er nog meer missies toegevoegd aan het spel die je kunt bereiken vanuit je kantoor. De missies zijn gevaarlijker dan eerst, maar leveren dan ook veel meer op. Ook zijn er nieuwe type quests beschikbaar en kun je elke vrijdag een wekelijkse missie verwachten. Daarnaast mag je ook tijdens feestdagen missies verwachten en kun je met Nuka-Cola Quantum nu complete missies overslaan. De update is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS, waar je de content gratis te kunt binnenhalen. Check de links hieronder.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.