Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate augustus voor Nexus nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 9:06 CategorieAndroid

Google heeft de beveiligingsupdate voor Nexus-apparaten voor de maand augustus al vrijgegeven. De over-the-air-update wordt ook al uitgerold. Het gaat om twee pakketten, beide 42 problemen moeten oplossen met het populaire mobiele besturingssysteem.

Beveiligingsupdate augustus nu beschikbaar voor Nexus

Google heeft de beveiligingsupdate voor Nexus-apparaten vrijgegeven voor de maand augustus. Net als vorige maand gaat het in totaal om twee verschillende pakketen, die in dit geval 42 problemen met het mobiele besturingssysteem moeten oplossen. De problemen variëren van weinig risico tot kritiek. Het eerste pakket, met de datum 1 augustus 2016, lost veertien problemen op. Het tweede pakket, met datum 5 augustus 2016, lost de overige 28 problemen op. Ook moeten Android-partners sneller op problemen kunnen reageren nu.

Ook deze maand meldt Google dat er nog niemand getroffen is door de bekende problemen. Wat voor problemen er allemaal verholpen worden, wordt niet bekendgemaakt. Wel weten we dat een kritiek probleem te maken heeft met het uitvoeren van een code op afstand wanneer je een site bezoekt of mms-bericht ontvangt.

De volgende toestellen kunnen nu de factory images downloaden bij Google vandaan.

De mensen die ervoor kiezen de update niet handmatig uit te voeren, kunnen hem binnen nu en een week verwachten. Wanneer de andere Android-toestellen aan de beurt zijn, is niet bekend.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.