Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

B&O Play verantwoordelijk voor audio-ervaring van LG V20

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 11:05 CategorieAndroid

LG en Bang & Olufsen hebben aangekondigd dat het submerk B&O Play verantwoordelijk zal zijn voor de audio-ervaring op de phablet LG V20. De fabrikanten omschrijven het geluid als ‘natuurlijk’ en ‘gebalanceerd’. Ook krijgen consumenten oordoppen van het merk meegeleverd.

B&O Play verantwoordelijk voor audio-ervaring van LG V20

Op 6 september zal LG de LG V20 gaan presenteren, heeft de fabrikant eerder al bekendgemaakt. Ook heeft LG al laten weten dat de V20, hierboven afgebeeld in een conceptafbeelding, een behoorlijk goede audio- en video-ervaring zal gaan leveren. Om dat punt nog eens kracht bij te zetten, heeft het bedrijf laten weten dat er wordt samengewerkt met het merk Bang & Olufsen, in het bijzonder het submerk B&O Play. Dit merk concentreert zich op het geluid voor mobiele apparaten, dus er wordt gebruikgemaakt van gespecialiseerde kennis.

LG en B&O Play omschrijven het geluid uit de LG V20 als ‘natuurlijk’ en ‘gebalanceerd’. Daarnaast is het zo dat toekomstige eigenaars van het toestel ook oordoppen van het merk krijgen bij het apparaat. Ook krijg je een speciale B&O-achtergrond, die exclusief voor de phablet gemaakt is. Eerder kwam al naar buiten dat de V20 beschikt over een speciale audiochip waarmee het geluid al boven de concurrentie moet uitkomen. Als we LG mogen geloven, dan zorgt die chip voor een ontzettend helder en natuurgetrouw geluid.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.