Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #21

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app Wonder, waarmee je indiemuziek kunt ontdekken.

Wonder – Discover New Indie

Wonder – Discover New Indie is een applicatie waarmee je nieuwe muziek kunt ontdekken van onbekende artiesten. Wonder koppelt zijn dienst aan Soundcloud en presenteert de luisteraar muziek op basis van populariteit en niet zozeer op je eigen smaak. Je kunt nummers opslaan met een ster en ze gemakkelijk delen dankzij de deelfunctie. De muziek wordt gemaakt door onafhankelijke muzikanten; grote platenlabels hebben hier niets mee te maken. Mocht je dat een aantrekkelijk idee vinden, check dan de app Wonder.

wonder-android-ios

Wonder – Discover New Indie is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Wonder - Discover New Indie

Ctrl-F – Search the real world

Als je jezelf er wel eens op betreft ctrl + f in te willen typen wanneer je een belangrijk document leest op papier, dan heb je een apps als Ctrl-F – Search the real world echt nodig. Deze applicatie belooft precies dat. Je kunt een tekstdocument inscannen door er een foto van te maken binnen te app, die er vervolgens een digitaal leesbaar bestand van maakt, waarin je dus kunt zoeken op belangrijke woorden en termen. Teksten op papier doornemen of snel doorlezen was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het proces wordt in de video uitgelegd.

Ctrl-F – Search the real world is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Ctrl-F - Search the real world

Smart Poke 2

Ja, third-party apps kunnen de servers van Pokémon GO laten oververhitten, maar dat betekent niet dat ze nog steeds waarde hebben. Helemaal nu het voetstappensysteem uit de game gehaald is en mensen dus op zoek zijn naar een andere radar of map. Smart Poke 2 voor Android voorziet in die behoefte door mensen te laten zien waar een bepaalde Pokémon zit, hoe ver het lopen is en hoe lang die er nog zit. Daarnaast heeft de app een flinke update gekregen sinds zijn release, waardoor onder andere het scangebied vergroot is.

smart-poke-2-groot

Smart Poke 2 is nu gratis te downloaden uit Google Play en werkt ook op Android Wear.

  • Smart Poke 2

Apple Music

Sinds deze week is de Apple Music uit uit de bèta gehaald. Dat betekent dus dat je nu optimaal kunt genieten van de muziekstreamingdienst op Android, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bugs of andere dingen die de prestatie van de applicatie kan aantasten. Daarnaast bevat de app nu een equalizer, waarmee je uit verschillende genres kunt kiezen. Ook kun je de instellingen zelf aanpassen. Maar het vernieuwde design dat op iOS (in bèta) werd geïntroduceerd, hebben Android-gebruikers nog niet. Dat volgt wellicht later.

Apple-Music-Android

Apple Music is nu gratis te downloaden uit Google Play. Ook kun je de app voor iOS downloaden.

  • Apple Music

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.