Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #22

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer VOLO – Your Travel Journal.

VOLO – Your Travel Journal

Mocht je graag reizen en neem je daarvoor een smartphone of tablet mee? Dan doe je er goed aan de app VOLO te downloaden. De applicatie presenteert informatie op basis van gps-coördinaten (dus op basis van je locatie), zoals populaire plekken, foto’s en zelfs een geïntegreerd sociaal netwerk. Zo kunnen reizigers ervaringen met elkaar delen en wellicht samenwerken aan posts over interessante plekken binnen een omgeving. Het is een interessant en simpel idee, waardoor je mogelijk meer uit je reis kunt halen.

VOLO – Your Travel Journal is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • VOLO - Your Travel Journal

Dropbox Paper Beta (alleen Android)

Deze week heeft Dropbox een bèta-app gelanceerd die de concurrentie moet aangaan met applicaties zoals Evernote en Google Keep. Momenteel doet de bèta het alleen op Android en het web. Met Paper is het mogelijk eenvoudig notities te vinden, snel aanpassingen te doen en zelfs samen aan één bestand te werken. Voordat je aan de app kunt beginnen, dien je nog wel even je aangemeld te hebben via de website van Dropbox. Daarnaast kun je ook comments uitdelen op de teksten en zelfs reageren op die comments. Comments op comments.

dropbox-paper-beta-android

Dropbox Paper is nu in bèta te downloaden vanuit Google Play.

  • Dropbox Paper Beta

Stitch it! Screenshot Editor

Deze applicatie is al een tijdje verkrijgbaar op iOS, maar is nu dus eindelijk naar Android gekomen. Er bestaan al enkele klonen van deze app, maar dit is het echte werk van de mensen achter die populaire iOS-app, dus. Hoewel je de applicatie kunt gebruiken met allerlei berichtendiensten, lijkt de app geoptimaliseerd te zijn voor WhatsApp. En dat is helemaal niet vreemd, aangezien dat één van de grootste berichtendiensten van dit moment is. Het knippen en plakken werkt intuïtief en binnen no-time heb je complete gesprekken aan elkaar geknoopt.

stitch-it-screenshot-editor

Stitch It! Screenshots Editor is nu gratis te downloaden uit Google Play en natuurlijk de App Store.

  • Stitch It! Screenshot Editor

The Manga Works

Het is geen geheim meer dat we hier op de redactie verzot zijn op de spellen van Kairosoft. Iedere keer wanneer er een nieuw spel uit de stallen van de Japanse ontwikkelaar verschijnt, raken we enthousiast van wat het team nu weer gemaakt heeft. En dat terwijl de opzet en de uitwerking allebei vaak zo simpel zijn. Dit nieuwe spel heet The Manga Works, die de gameplay van de ontwikkelaar eigenlijk terug naar de basis brengt. In het spel ben je een artiest die een studio opzet, met als doel de beste manga (Japanse strips) te maken.

the-manga-works-screens

The Manga Works kost eenmalig 4,99 euro en is beschikbaar voor Android en iOS.

  • The Manga Works

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.