Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #23

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app van topvoetballer Cristiano Ronaldo.

Florin

De laatste tijd verschijnen er steeds meer betaalapps en ook dit is er weer ééntje. Florin gaat echter weer een stap verder. Zo kun je niet alleen vragen om geld, maar ook het één en ander bespreken. Zodra je een bepaald persoon bijvoorbeeld om geld vraagt, kan daar ook op gereageerd worden. Daarnaast kun je verzoeken delen via WhatsApp en Messenger. Via iDEAL kan overigens betaald worden. Binnenkort zal de app nog verder uitgebreid worden.

Florin

Florin is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Florin

Blijdorp

Ook dierentuinen beseffen steeds meer dat het handig is om een bruikbare app te hebben, dus heeft Blijdorp een gloednieuwe app uitgebracht. In de app vind je een interactieve plattegrond, kun je een route bepalen en kun je meer te weten komen over de dieren. Ook houdt Blijdorp zijn bezoekers met de app op de hoogte van het laatste nieuws.

Blijdorp is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Blijdorp

CR7 Selfie

Cristiano Ronaldo is een van de meest bekende voetballers ter wereld en dat levert hem zelfs tijdens voetbalwedstrijden de nodige aandacht op. Regelmatig stappen supporters het veld op in de hoop een foto met de Portugese sterspeler te pakken te kunnen krijgen. Ronaldo is nu met een oplossing gekomen: zijn eigen app. Daarmee kun je een foto regelen mét Cristiano Ronaldo. De applicatie heet CR7 Selfie en is te koop in de App Store en Google Play. Een deel van de inkomsten worden gedoneerd aan het goede doel.

CR7 Selfie

CR7 Selfie is voor €2,39 te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • CR7 Selfie

CLARO Random Wallpaper Changer

Houd jij er niet van om dag in, dag uit naar dezelfde achtergrond op jouw smartphone of tablet te kijken, dan is CLARO Random Wallpaper Changer de oplossing. Met de applicatie kun je zelf aangeven uit welke folder of folders foto’s gehaald moeten worden voor de achtergrond. Ook kun je aangeven hoe vaak de afbeelding moet veranderen en kun je zelfs filters over je wallpapers gooien. Zo is jouw mobiele apparaat dus nóóit meer saai.

CLARO Random Wallpaper Changer is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • CLARO Random Wallpaper Changer

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.