Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #24

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Google Duo.

IKEA 2017

Ben je een echte liefhebber van de producten die IKEA verkoopt? Dan is deze app zeker aan te raden om eens te testen. Niet alleen kun je op je eigen gemak door de nieuwe catalogus heen bladeren, ook kun je filmpjes zien waarin je de meubelen in 360 graden kunt bekijken. Een andere leuke functie, is dat IKEA gebruik heeft gemaakt van augmented reality waardoor je meubels visueel in je huis kunt plaatsen. Zo kom je er écht achter of die nieuwe bank nou wel bij jouw interieur past.

IKEA 2017 catalogus

IKEA 2017 is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Google Duo

Wedstrijdzaken

Om het invullen van wedstrijdformulieren makkelijker te maken, is de KNVB met een nieuwe app gekomen. De app heet Wedstrijdzaken en is bedoeld voor alle zaalvoetbalverenigingen. Zij hebben niet langer pen en papier nodig om wedstrijdformulieren in te vullen, maar kunnen dit gewoon doen met de app Wedstrijdzaken.

Wedstrijdzaken is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Wedstrijdzaken

Google Duo

Google Duo is dé nieuwe videochatapplicatie voor smartphones en phablets. De app zorgt ervoor dat je voortaan heel gemakkelijk videogesprekken kunt voeren met de mensen in jouw contactenlijst. Zodra je op de foto tikt van de persoon die je graag wilt spreken, dan regelt Google Duo de verbinding. Een leuke functie die is toegevoegd voor Android-gebruikers is de Knock Knock-functie waarmee je van tevoren kunt zien wie contact zoekt. Niet door de naam op het beeldscherm te tonen, maar door live-beelden.

Google Duo is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Google Duo

Ragfijn

Ragfijn, dat ook wel door het leven gaat onder de naam Filmy, is een nieuwe app voor Android-toestellen. Erg bekend is de applicatie tot op heden nog niet, maar voor filmliefhebbers is het zeker een aanrader. Met de app kun je onder andere zien welke films populair zijn, welke films in de bioscoop draaien en welke films er binnenkort aankomen. Tevens kun je de rating van de films bekijken en details van films delen met je vrienden.

Ragfijn Filmy

Ragfijn is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Ragfijn

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.