Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde publieke bèta iOS 10 nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 8:52 CategorieiPad

Het is vanaf nu mogelijk de derde publieke bèta van iOS 10 te downloaden voor je iPhone of iPad, mits je natuurlijk in het bètaprogramma van Apple zit. Mocht je dat nog niet zitten, maar wel willen, dan kun je je nog steeds via de site van Apple aanmelden.

Download de bèta van iOS 10

Je kunt nu de derde publieke bèta van iOS 10 downloaden voor iPhone en iPad, mits je natuurlijk in het bètaprogramma zit. Deze bèta verschijnt een dag nadat Apple de bèta voor ontwikkelaars heeft vrijgegeven en bevat in feite dezelfde onderdelen. Zo kun je onder meer aan de slag met de nieuwe emoji en krijg je te maken met nieuwe geluiden voor je toetsenbord. Je ontvangt de update voor de software over-the-air; dat kan nu elk moment gebeuren. De uiteindelijke update voor het OS wordt later dit jaar verwachten.

Mocht je meedoen met de bèta, dan kon je op een aantal nieuwe aspecten rekenen. Zo kon je al op de lockscreen naar rechts vegen en toegang krijgen tot de Spotlight, terwijl je toegang krijgt tot de camera wanneer je naar links veegt. Daarnaast hebben enkele standaard applicaties, zoals Muziek, Nieuws en Foto’s, nieuwe features gekregen en beschikt de berichtenapplicatie nu over extensies. Heb je interesse? Dan kun je je via de website van Apple aanmelden voor de publieke bèta van iOS 10. Let op, want er kunnen nog altijd bugs voorkomen.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.