Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze features komen mogelijk naar de Nexus voor 2016

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 9:05 CategorieAndroid

Er zijn meer geruchten verschenen over de Nexus die in 2016 moet worden uitgebracht. Het gaat hier om een kleine en een grote smartphone van HTC. Zo zou je straks mogelijk het toestel kunnen ontwaken met een dubbele tap op het scherm.

Gerucht: deze features komen naar de nieuwe Nexus

Google en HTC zullen voor de nieuwe Nexus – waarvan er dit jaar twee smartphones worden verwachten – nieuwe features gaan introduceren. Zo zou het straks mogelijk zijn het scherm met een dubbele tap te activeren, zodat je bijvoorbeeld je notificaties kunt checken. Ook zou er een filter worden ingebouwd (in de software) die ervoor zorgt dat alle blauwe pixels worden uitgeschakeld, wat in de avond rustiger moet zijn voor je ogen (waardoor je beter in slaap komt). De functie zal Google in het Engels Night Light gaan noemen.

nexus2cee_ambientquickcheck_loop1

Wanneer je Night Light wil activeren, dan kan dat op twee manieren: via een schema dat je zelf ingesteld hebt of op basis van zonuren. Gaat de zon onder, dan wordt Night Light geactiveerd op je Nexus. Komt de zon op, dan wordt de functie automatisch uitgeschakeld. Het is niet duidelijk of Night Light alleen naar de nieuwe Nexus-modellen komt, of dat andere toestellen hier ook van kunnen genieten. Datzelfde geldt voor de andere feature die we in dit artikel noemen. Het is dus nog even afwachten wat Google later zal presenteren.

nexus2cee_screentint_loop1_small

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.