Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze kaart voor Pokémon GO werkt (nog) wél

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 19:44 CategorieAndroid

Er is wederom een applicatie beschikbaar (op Android) waarmee je kunt bekijken welke Pokémon er in de buurt zitten die je zou kunnen vangen. Dat is goed nieuws, want sinds afgelopen weekend werkt het bekende PokéVision niet meer…

Download nu Smart Poke 2 voor Pokémon GO

Sinds dit weekend werkt de applicatie en website PokéVision niet meer. Met die handige tool kon je van tevoren checken welke Pokémon er in de buurt zitten en waar en hoe lang ze er nog zouden zijn. Niantic en Nintendo hebben de stekker uit die dienst getrokken, maar inmiddels is er alweer een nieuwe verschenen, voor Android: Smart Poke 2. Deze app werkt om de restricties van Niantic heen en werkt dus gewoon, maar de vraag is natuurlijk voor hoe lang. Je kunt de app op je smartphone, tablet of smartwatch gebruiken.

Ook laat deze kaart zien welk beest waar zit en hoe lang. Wanneer je op een Pokémon tapt, dan zul je de weg naar het beestje toe zien en hoe lang dat lopen is, zodat je kunt bedenken of je de afstand nog kan afleggen binnen de beschikbare tijd. Daarnaast kun je instellen dat je notificaties wil ontvangen wanneer er een zeldzame Pokémon is; of je laat een notificatie in beeld staan die daar constant updates over geeft. Daarmee combineert de app de diensten van PokéVision met die van PokeNotify. De app is nu (nog) te downloaden.

 • Smart Poke 2
 • Delen:

Reacties

 1. wood
  02 augustus, 2016 om 7:00

  Met fakeGPS tool voor androide hoef je niet eens meer te lopen.

 2. D.
  02 augustus, 2016 om 19:48

  @WOOD Kom op, gewoon het spel spelen met je vriendjes buiten!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.