Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo presenteert de Yoga 910 convertible

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 22:39 CategorieWindows

Lenovo heeft op de IFA 2016 een flink aantal nieuwe tablets gepresenteerd. Eén topmodel steekt ver boven de rest uit: de Yoga 910. Deze Windowstablet volgt de Yoga 900 op. De tablet kan ook dienst doen als 13,9-inch laptop.

Loeischerp

Wie behoefte heeft aan een loeischerp scherm, kan kiezen voor een 4K-variant met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Iets minder veeleisende klanten kunnen een full HD-variant kopen met een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels. Beide schermen zijn van het IPS-type. Rondom het scherm zit een miniem randje van een halve centimeter, zodat het lijkt alsof de tablet bijna randloos is. Verder heeft de Yoga 910 een ingebouwde fingerprint reader die zorgt voor verbeterde beveiliging

Lenovo-Yoga-910-3

De metalen behuizing is net geen anderhalve centimeter dik. Er kan gekozen worden voor verschillende processoren uit de 7e generatie Intel Core i-cpu’s, tot de Core i7. Het ram-geheugen is ook variabel, tot maximaal 16GB. Het opslaggeheugen bevindt zich op een ssd tot maximaal 1 terabyte. Windows 10 of Windows 10 Pro is het besturingssysteem van de Yoga 910.

Lenovo-Yoga-910-4

JBL-speakers

De tablet is op multimediagebied goed toegerust, met ingebouwde stereospeakers van JBL en een dual-array microfoon bij de webcam. Lenovo belooft dat je zeker vijftien uur films kan kijken op deze tablet voordat hij weer aan de lader moet. Dolby Audio Premium zorgt voor een prima geluid, belooft Lenovo. Verder komt de convertible met een batterijduur van maximaal 15,5 uur, een 720p webcam aan de voorzijde, Bluetooth 4.0, een usb 3.0 type-c-poort, een usb 2.0 type-c-poort en een usb 3.0-poort.

Lenovo Yoga 910 d

Toetsenbord

Het toetsenbord zit met de van Lenovo bekende ‘horlogebandsluiting’  aan de tablet vast, en kan 360 graden draaien. Dus het kan geheel achter het scherm worden opgeborgen, of in een tentvorm worden neergezet als je er films op wilt kijken.

Lenovo-Yoga-910-1

Video

In onderstaande video worden de belangrijkste features en functies van de Lenovo Yoga 910 uitgelicht.

Prijs en beschikbaarheid

De convertible krijgt een adviesprijs van €1499 mee en komt eind oktober op de markt.

  • Delen:
Lenovo Yoga 910
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.