Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit bedrijf veegt Pokémon van de kaart in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2016, 9:09 CategorieGaming

Er bestaat een bedrijf in de Verenigde Staten die in opdracht van andere bedrijven Pokémon van de kaart veegt in het populaire spel Pokémon GO. Je kunt de onderneming inhuren wanneer er te veel mensen op je afgesloten terrein rondwandelen, bijvoorbeeld.

Dit bedrijf ruimt Pokémon op in Pokémon GO

Pokémon GO is inmiddels zo groot geworden, dat veel mensen er aan proberen te verdienen. Zo ook dit specifieke bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het verwijderen van Pokémon uit de omgeving. Omdat veel Pokémon GO-spelers nog wel eens op locaties terechtkomen waar ze eigenlijk niet horen te zijn (zoals bij een afgelegen elektriciteitsbedrijf, bijvoorbeeld), wordt het cybersecruritybedrijf LookingGlass nog wel eens ingehuurd om alle Pokémon uit de omgeving te verwijderen – of van de kaart te vegen, dus.

De bestuursvoorzitter van het bedrijf, Chris Coleman, heeft aangegeven al van acht andere ondernemingen de opdracht te hebben gekregen de beste uit specifieke omgevingen te halen. Dat doen ze niet door de beesten zelf te vangen of iets dergelijks. LookingGlass neemt contact op met Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, en dient verzoeken in voor het verwijderen van Pokémon. Niantic zorgt er dan vaak voor dat er op die plek geen beestjes meer zullen verschijnen. Niantic heeft verder niet op het nieuwsbericht gereageerd.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.