Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is waarom je geen foto’s moet maken met je tablet

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 9:40 CategorieiPad

Het komt steeds vaker voor dat mensen een tablet, zoals een iPad, meenemen onderweg en er dan foto’s mee gaan maken, om wat voor reden dan ook. Niet iedereen is het eens met dat idee en nu blijkt ook dat dieren het er stom uit vinden zien.

Dolfijn vs. iPad: 1-0

In een tijd waarin smartphones steeds groter worden en de magische grens van 5,5-inch steeds vaker passeren, zien we nog steeds mensen die het nodig vinden een tablet mee te nemen om daar foto’s mee te maken. Het komt inmiddels zo vaak voor tijdens een uitje dat je iemand met een iPad ziet rondlopen die daar foto’s meemaakt, dat het lijkt alsof het een geaccepteerd gegeven is. Echter, niet iedereen is het met deze trend eens en ook de dieren lijken er een mening op na te houden, zoals de dolfijn in het onderstaande filmpje.

Terwijl de vrouw bezig is op haar iPad heeft ze ook nog haar iPhone in de hand. De dolfijn moet zich daar haast wel aan gestoord hebben, want hij springt omhoog, pakt de iPad en sleurt hem mee het water in. De mensen die eromheen staan schrikken van het voorval, maar het gros moet al gauw lachen om wat er gebeurt. Nu is het natuurlijk nog maar de vraag hoe de video gemaakt is: is dat met een traditionele videocamera, een smartphone of ook een tablet? Wellicht is het maar goed dat we dát antwoord niet krijgen…

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.