Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Doos van Galaxy Note 7 bevestigt specs van de phablet

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 10:48 CategorieAndroid

De doos waarin de Galaxy Note 7 wordt verpakt, is al te zien op een foto. Op de doos staan ook de specs voor het apparaat, dat vandaag wordt aangekondigd. We zien specs als 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte voorbij komen.

Dit zijn de specs van de Galaxy Note 7

Hoewel de Samsung Galaxy Note 7 vandaag officieel zal worden gepresenteerd door Samsung, weerhoudt dat het internet er niet van de informatie over het apparaat uren voor die presentatie alvast naar buiten te brengen. Zo is de doos, waarin de Note 7 zal worden verpakt, al op de foto gezet en op het internet geplaatst. Op die doos staan op de zijkant de specs van de phablet. De nieuwe Note zal beschikken over 4GB aan werkgeheugen en tenminste 64GB aan opslagruimte; mogelijk wordt er alsnog een 32GB-variant aangekondigd.

galaxy-note-7-doos-2

De ruimte is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart. Verder worden er enkele andere aspecten bevestigd. Zo is er een IP68-certificering aanwezig (het toestel is water- en stofdicht), evenals een twaalf megapixel- en een vijf megapixel-camera. Onder de motorkap zit een octacore Exynos-processor (voor de Europese markt kan er nog voor een andere processor gekozen worden). Het scherm is 5,7-inch groot en is dus voorzien van twee gebogen schermranden. Usb-type-c, de irisscanner en een accu van 3500 worden niet genoemd op de doos.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.