Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste echte afbeelding van de LG V20 gelekt, zo ziet de phablet eruit’

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 9:24 CategorieAndroid

Er is een afbeelding gelekt waarop we mogelijk voor het eerste de LG V20 te zien krijgen. LG heeft het toestel echter nog niet gepresenteerd. De gelekte afbeelding laat in elk geval zien dat ook de LG V20 wordt voorzien van een tweede scherm, waar je handige snelkoppelingen op kunt plaatsen.

Is dit de LG V20?

Vandaag heeft de bekende internetlekker Evan Blass een afbeelding online geplaatst waarop we mogelijk voor het eerst de onaangekondigde LG V20 te zien krijgen. LG heeft al bevestigd dat het toestel inderdaad bestaat en heeft ook al enkele details vrijgegeven, maar de officiële presentatie laat nog op zich wachten. Zo weten we inmiddels al wel dat de phablet wordt voorzien van goede audioprestaties en dat we direct Android 7.0 Nougat mogen verwachten wanneer het toestel in de winkels ligt. De V20 is één van de eerste met dat OS.

De LG V20 op de bovenstaande foto heeft de zwarte kleur meegekregen. Zo op het eerste gezicht lijkt de phablet sterk op zijn voorganger, de LG V10. Ook dit toestel is namelijk voorzien van een tweede scherm, waar je handige snelkoppelingen op kunt plaatsen. Snelkoppelingen naar apps en features waar je anders meer handelingen voor moet verricht, die door het tweede scherm ineens beter bereikbaar zijn. Ook is er ruimte overgelaten voor een camera aan de voorkant. Check hieronder een grotere afbeelding van de aankomende smartphone.

lg-v20-afbeelding-lek

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.