Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FastPokeMap nieuw hulpmiddel voor Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 9:53 CategorieGaming

Hoewel Niantic werkt aan het tegengaan van third-party mapdiensten, is het een Belgische developer toch gelukt een nieuwe kaart te maken voor Pokémon GO. Echter, op dit moment zijn er wel wat problemen, maar de site werkt voor negentig procent.

Pokémon GO en FastPokeMap

De afgelopen paar dagen gaat het hard met allerlei third-party diensten die gebruikmaken van de servers van Pokémon GO. Die diensten kunnen laten zien welke Pokémon er in de buurt zitten en voor hoe lang, maar dat brengt wel een groot nadeel met zich mee. Ze leggen namelijk veel druk op de servers van de game, waardoor inloggen soms moeilijk gaat en er vertragingen in de tracker kunnen gaan zitten, om maar wat op te noemen. Daardoor blokkeert ontwikkelaar Niantic alle handige mapdiensten die al zijn verschenen.

Maar een ontwikkelaar uit België is het gelukt alsnog een mapdienst op te zetten, die de nieuwe beveiligingsmaatregelen van Niantic weten te omzeilen. Niet lang nadat FastPokeMap in het nieuws kwam, zorgde Niantic er al voor dat de site even plat lag. Maar op het Twitter-profiel van de Belg lezen we nu dat de site voor negentig procent werkt. De kaart weergeeft dus Pokémon in de buurt, maar kan er ook nog wel eens naast zitten. Het wachten is nu tot de site offline gehaald wordt. Tot die tijd kun je hem hier op het internet vinden.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.