Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fotobewerkingsapp Prima op iOS kan voortaan foto’s offline verwerken

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 10:28 CategorieApplicaties

De makers van de populaire fotobewerkingsapp Prisma hebben een belangrijke update uitgebracht voor de iOS-versie van de applicatie. Voortaan kunnen de foto’s ook offline verwerkt worden, waardoor je niet altijd hoeft te wachten op de servers die moeite hebben met de vele verzoeken.

Download de update voor Prisma op iOS

Prisma is een fotobewerkingsapp waarmee je foto’s kunt omtoveren tot ware kunstwerken. Die app heeft vandaag een update ontvangen op iOS, waarmee het ook mogelijk wordt de foto’s offline te verwerken. Daarmee willen de makers een frustratie bij gebruikers weghalen: je bent niet meer afhankelijk van je internetverbinding of de drukte van de servers als het op het bewerken van je foto’s aankomt. Deze update zorgt er nog niet voor dat alle filters offline werken, maar legt al wel vast een mooie fundering neer voor de toekomst.

Zo legt deze update ook alvast de basis voor het verwerken van video’s, waar we later meer over horen. Nu houden we het voorlopig nog op foto’s. Op een iPhone 6S Plus kan het tot vijf seconden duren voordat de foto verwerkt is. Dat is aanzienlijk korter dan wanneer de foto eerst langs een server moet gaan. Ook zou deze verandering weinig impact moeten hebben op je accu. De makers geven aan dat het effect minimaal is. Binnenkort krijgen ook Android-bezitters dezelfde update. Maar wanneer dat zover is, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Prisma
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.