Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 7 krijgt relatief snel Android 7.0 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 9:09 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat de Galaxy Note 7 relatief snel wordt voorzien van Android 7.0 Nougat: zo’n twee, drie maanden de release van het OS. Tegenwoordig is dat wel iets wat je mag verwachten, maar Samsung is nooit de snelste geweest met grote updates.

Android 7.0 voor de Galaxy Note 7

Binnenkort ligt de Samsung Galaxy Note 7 in de winkels. Het toestel wordt geleverd met Android 6.0.1 Marshmallow en dus niet meteen met Android 7.0 Nougat. Dat is niet vreemd. Want wanneer de nieuwe Note verschijnt, heeft Google het nieuwe Android nog niet uitgebracht. Maar wanneer krijgt de phablet dan de nieuwste versie van het Android OS? Samsung belooft dat iedereen met een Note 7 de update binnen twee tot drie maanden mag verwachten. En dat is relatief snel te noemen, in elk geval voor deze specifieke fabrikant.

Samsung heeft in het verleden nooit haast gemaakt met het updaten van zijn toestellen als het om een nieuwe Android-versie gaat. De belofte dat het dit keer zo’n twee tot drie maanden duurt, is dan ook een mooie – ervan uitgaande dat de fabrikant de deadline gaat halen. Dat tijdsbestek is overigens ook iets dat je tegenwoordig best mag verwachten van de fabrikanten van het Android-apparaat dat je hebt liggen. Want naast nieuwe features, brengen grote Android-updates ook verbeteringen ten aanzien van de beveiliging met zich mee.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.