Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab S 10.5 heeft toch Marshmallow ontvangen (in Duitsland)

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 9:27 CategorieAndroid

Mocht je een Samsung Galaxy Tab S 10.5 hebben, dan weet je dat er verwarring heerst over de update naar Android 6.0.1 Marshmallow. In Duitsland heeft Samsung in elk geval wel de update uitgebracht voor de premium tablet, dus er is nog hoop voor de rest van de wereld.

Marshmallow voor de Galaxy Tab S 10.5

In de afgelopen weken is er wat verwarring ontstaan over de Android 6.0.1 Marshmallow-update voor de Samsung Galaxy Tab 10.5. Daar waar de ene vertegenwoordiger van de klantenservices meldt dat de tablet de update niet ontvangt, meldt een andere klantenservicemedewerker weer van wel. Mocht je dus zo’n premium tablet thuis hebben liggen, dan weet je nu even niet waar je aan toe bent. Maar er is hoop, aangezien de Tab S 10.5 vandaag wél de update naar Marshmallow heeft ontvangen en wel in ons buurland Duitsland.

De update weegt ook nog niet eens zo heel zwaar: 812MB. Laat je daar echter niet door afleiden, want Marshmallow brengt een groot aantal nieuwe features met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van Doze, een energiebesparende functie waarmee achtergrondprocessen worden verminderd, waardoor je accu langer meegaat. Voor meer informatie over Marshmallow, raden we je aan ons complete overzicht te lezen. Wanneer de update ook in Nederland wordt uitgebracht, heeft Samsung helaas (nog) niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.