Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte renders LG V20 laten phablet van alle kanten zien’

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 15:30 CategorieAndroid

Er is een lading renders gelekt waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de LG V20, waar LG momenteel achter de schermen aan werkt. De fabrikant heeft al aangegeven dat het toestel op 6 september zal worden aangekondigd, tijdens IFA 2016.

Is dit de LG V20?

Er is een lading renders gelekt waarop we mogelijk de LG V20 te zien krijgen. De renders tonen het toestel van alle kanten. Het meest opvallende aan het design van deze smartphone is dat hij ontzettend lijkt op de LG G5 en zelfs ook een knopje lijkt te hebben voor de opening voor het plaatsen van modules. Daarnaast is goed te zien dat de (dubbele?) camera uitsteekt. De afmetingen zijn het apparaat zouden 159,2 mm bij 78,1 mm bij 7,7 mm zijn (8,8 mm met de camera meegerekend). De V20 zou dan smaller dan de V10 moeten worden.

Boven het scherm is een tweede scherm te zien – net zoals bij de V10 het geval is – maar over het algemeen lijken de randen veel smaller te zijn dit keer. De aan- en uitknop zit wederom aan de achterkant, mogelijk met een vingerafdruklezer ingebouwd. De volumeknoppen zitten aan de linkerkant. Hoewel de LG V20 al over een maand wordt aangekondigd, weten we op moment van schrijven belachelijk weinig over de phablet, die mogelijk een 5,7″-scherm krijgt, evenals een Qualcomm 821-processor en 4GB aan werkgeheugen.

lg-v20-render-7

lg-v20-render-6

lg-v20-render-5

lg-v20-render-4

lg-v20-render-3

lg-v20-render-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.