Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geliefde functie komt binnen week terug in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2016, 9:40 CategorieApplicaties

Op de Facebook-pagina van Pokémon Go valt op donderdagochtend te lezen dat de app binnenkort weer voorzien wordt van een van zijn geliefde functies. Na de nieuwste update van afgelopen weekend verdween voor iOS-gebruikers de batterijbesparende-modus. Binnen één week zal de optie echter weer terug zijn.

Pokémon Go krijgt geliefde functie terug

Sinds de meest recente update van de app ging de accu van spelers van het populaire spel rap achteruit. De batterijbesparende functie was namelijk plots verdwenen en daar baalden gebruikers massaal van. Inmiddels is via Facebook dan ook een bericht naar buiten gekomen waarin we kunnen lezen dat de functie in de komende dagen terugkeert.

“We hebben de feedback over het verwijderen van de batterijbesparende modus bij iOS-apparaten luid en duidelijk gehoord. We hadden deze functie weggehaald, omdat de functie door een aantal gebruikers werd ervaren als ‘buggy’. Maar we zijn er zeker van dat een oplossing hiervoor in de komende dagen uitgerold zal worden”, zo valt er verder te lezen in het bericht.

De app is vanaf nu overigens ook beschikbaar in Zuid-Amerika en Latijns-Amerika. Ook de Olympische sporters hoeven zich dus niet te vervelen in Rio de Janeiro. In de toekomst kunnen we meer nieuwe functies verwachten, maar op dit moment richten de makers zich vooral op het uitrollen van de game in meer landen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.