Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Camera krijgt straks meer roosteropties

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 10:13 CategorieAndroid

In een toekomstige update zal de officiële app Google Camera worden voorzien van meer opties met betrekking tot het rooster voor het maken van foto’s. Nu kun je alleen kiezen of je dat grid aan of uit wil zetten, maar straks kun je er net even wat meer mee.

Meer roosters voor Google Camera

De officiële Google Camera wordt binnenkort van een update voorzien. Wat er precies allemaal wordt aangepast is nog niet bekend (de ontwikkelaars beloven een significante update), maar wel weten we inmiddels dat we meer opties met betrekking tot het rooster (het raster) kunnen verwachten. Daar waar we nu slechts de optie hebben het rooster aan of uit te zetten, hebben we later dit jaar de keuze uit vier verschillende opties. Zo moet je betere foto’s kunnen maken, omdat je de locatie van het onderwerp beter kunt inschatten.

Naast de optie ‘uit’ (die we voor hem gemak even niet hebben meegeteld), kun je straks een raster instellen van drie bij drie of vier bij vier, maar ook kiezen voor de Golden Ratio (een klein blokje in het midden van het scherm) en een vierkant (bijvoorbeeld wanneer je weet dat je een gedeelte nog weggaat knippen voor een app als Instagram). De opties worden ook beter gepresenteerd in het snelle menu van de app, waardoor je alles zonder te veel moeite kunt instellen. Wanneer de update voor de Google Camera zal verschijnen, is onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.