Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Duo komt ook met audiogesprekken

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 11:39 CategorieAndroid

Google Duo werd op dinsdag gelanceerd, maar de app is uiteraard nog lang niet klaar. Op dit moment is het al mogelijk om met de applicatie videogesprekken te voeren. Binnenkort komt daar ook een nieuwe functie bij: het voeren van audiogesprekken. Vanaf dat moment ben je dus niet meer verplicht om met camera aan gesprekken te voeren.

Google Duo komt met audiogesprekken

Op dit moment kan de app door steeds meer mensen gedownload worden. Wat echter al gauw opvalt, is dat er tot op heden alleen een mogelijkheid is om videogesprekken te voeren. Binnenkort moet dat veranderen, want Amit Fulay heeft via Google+ laten weten dat er ook een mogelijkheid komt om slechts audiogesprekken te voeren. “Coming Soon”, vertelde de productmanager van Google voor communicatie over die optie.

Dat Google achter de schermen hard werkt aan het toevoegen van een optie om audiogesprekken mogelijk te maken, is dus duidelijk. Nu is het alleen afwachten wanneer de functie ook daadwerkelijk beschikbaar komt. Daar deed Fulay namelijk geen uitspraken over. Google Duo werd tijdens Google I/O overigens nog aangekondigd als dé app voor videogesprekken. Daarbij werd toentertijd meermaals benadrukt dat de videokwaliteit van de app uitstekend zou worden. Nu blijkt Google Duo dus meer functies te krijgen.

  • Google Duo
  • Delen:

Reacties

  1. Peter kedde
    19 augustus, 2016 om 13:42

    ik heb geprobeert om duo aan het werk te krijgen op een Galaxy tab a met een 12 cijferig T-Mobile nummer en dat is helaas niet gelukt. T-Mobile zegt dat de 10 cijferige nummers bijna op zijn en dat de tablets nu deze 12 cijfer nr krijgen. op mijn note 4 werkt het prima.
    Misschien heeft iemand een goede tip??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.