Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Duo nu ook in Nederland te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 9:38 CategorieApplicaties

Google liet op dinsdag weten dat zijn videochatapplicatie Google Duo op die dag gelanceerd zou worden voor Android en iOS. Vanaf die dag was het ook mogelijk om via een APK aan de app te komen, maar in de Play Store en de App Store ontbrak de downloadbutton voor de applicatie nog. Daar is nu verandering in gekomen. De app is vanaf vandaag ook in Nederland via de officiële wegen te downloaden.

Google Duo nu beschikbaar in Nederland

Google Duo is vanaf vandaag voor iedereen gratis te downloaden vanuit de Play Store of de App Store. Met de applicatie kun je voortaan makkelijk aan de slag met videochatgesprekken. Het handige aan Google Duo is dat je geen apart account hoeft te maken om gebruik te maken van de app. Als je het telefoonnummer hebt van iemand die ook over de app beschikt, hoef je slechts op zijn of haar foto te drukken om een gesprek te beginnen.

Binnenkort gaat de app overigens ook voorzien worden van audiogesprekken. Amit Fulay, productmanager van Google voor communicatie, liet via Google+ weten dat de optie voor audiogesprekken spoedig wordt toegevoegd aan de applicatie. Oven een eventuele datum sprak Fulay overigens niet. Het is dus afwachten tot die optie komt.

  • Google Duo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.