Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google komt met In Apps-zoekfunctie voor Android

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 8:47 CategorieAndroid

Google heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een nieuwe functie aangekondigd. Het bedrijf beseft dat het niet altijd eenvoudig is om op een smartphone bepaalde dingen terug te vinden. Daarom is Google met het idee gekomen om een nieuwe manier te introduceren die het makkelijk moet gaan maken om informatie te zoeken in apps die op je Android-toestel gebruikt worden.

Google komt met In Apps-zoekfunctie

Met de nieuwe zoekfunctie, dat de naam In Apps krijgt, kun je voortaan makkelijk en snel content vinden uit apps die je geïnstalleerd hebt staan. Tijdens de onthulling van de nieuwe functie gaf Google ook een aantal voorbeelden van wat je allemaal kunt doen met de In Apps-zoekfunctie. Zo kun je contacten en berichten makkelijk terugvinden door gebruik te maken van de functie. Ook kun je de functie gebruiken om notities makkelijk en snel terug te vinden.

In Apps

Op dit moment werkt de functie al met apps als Gmail, Spotify en YouTube. In de komende maanden moeten daar ook Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist en Google Keep bijkomen. Wanneer de nieuwe functie voor alle Android-toestellen beschikbaar komt, is nog even afwachten. Het bedrijf maakte wel bekend dat de LG V20 een speciale snelkoppeling op het homescreen krijgt om gemakkelijk bij de zoekfunctie terecht te komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.