Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google komt mogelijk spoedig met nieuwe Pixel C’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2016, 15:12 CategorieAndroid

Google bracht in december 2015 een nieuwe tablet uit. Het ging om de Pixel C, een apparaat van 10.2 inch dat voor een bedrag vanaf 499 euro te koop was. Het ziet er nu naar uit dat we spoedig weer een nieuwe Pixel C-tablet op de markt gaan zien komen. Dat valt in ieder geval op te maken uit foto’s op Reddit.

Onthult Play Store de komst van nieuwe Pixel C?

Op Reddit zijn meerdere gebruikers erachter gekomen dat de Play Store sinds kort een noemenswaardig kopje erbij heeft. Bij hen staat sinds kort de tekst ‘Apps for the New Pixel C’ met daaronder de tekst ‘Designed to precision’. Mogelijk wijst die tekst er dus op dat Google in het diepste geheim druk bezig is met het ontwikkelen van een opvolger. De apps die daaronder staan, zijn onder andere YouTube, Inbox by Gmail en een Star Wars-game.

Gemengde reacties op eerste generatie

Mocht Google daadwerkelijk met een nieuwe Pixel C-tablet komen, dan is dat enigszins opmerkelijk te noemen. Tot op heden kwamen er gemengde reacties binnen op de eerste generatie, die aangeprezen werd als een high-end apparaat. Naar verwachting zullen die klachten echter grotendeels verdwijnen zodra gebruikers over kunnen stappen op Android 7.0 Nougat.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.