Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Now biedt gebruikers nu meer opties aan

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 12:55 CategorieAndroid

Google Now biedt zijn gebruikers nu meer opties aan met betrekking tot interesses. Google heeft de nieuwe onderdelen echter nog niet aangekondigd. Dus het kan ook zomaar zijn dat de zoekmachinegigant nieuwe features aan het testen is.

Meer opties met Google Now

Er is een update uitgebracht voor Google Now, waardoor je handmatig meer interesses kunt toevoegen aan je profiel. Je kunt nu sportteams, televisieseries, films, muzikanten, mensen en zelfs aandelen toevoegen, waar je een update over ontvangt wanneer er een beschikbaar is. Je kunt dat doen door op de kaart te tappen waarop te lezen staat dat je meer interesses kunt invullen. Echter, Google heeft de nieuwe mogelijkheden officieel nog niet aangekondigd; mogelijk hebben we hier te maken met een testperiode.

Oplettende lezers weten dat je al veel van deze informatie via Google Now kunt ontvangen. Maar de update zorgt ervoor dat het proces eenvoudiger wordt gemaakt. Maar het is dan wel vreemd dat je een sportteam handmatig kunt toevoegen, maar tv-series nog niet. Dan zul je moeten wachten totdat Google de optie presenteert, voordat je die kunt accepteren. Daarnaast kun je zien welke onderwerpen populair zijn in je omgeving. Als het inderdaad om een testfase gaat, dan zullen we vroeg of laat allemaal de update ontvangen.

  • Google Now Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.