Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Photos krijgt videostabilisatie en meer’

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 9:34 CategorieAndroid

Google Photos heeft vandaag een update gekregen die twee features toevoegt en alvast het grondwerk legt voor toekomstige functionaliteiten. Zo zou de applicatie worden voorzien van videostabilisatie en meer.

Download de update voor Google Photos

Google Photos heeft een update gekregen die twee nieuwe features toevoegt. Zo is het vanaf nu mogelijk bepaalde mensen te blokkeren van het bekijken van een fotoalbum. Je kunt die mensen blokkeren door op hun profielfoto te tappen binnen de instellingen van een specifiekalbum, waarna de optie zich vanzelf presenteert. Daarnaast vind je nu in het menu een knopje waarmee je ruimte kunt vrijmaken op je apparaat. Dit is in principe dezelfde feature die Photos soms automatisch inschakelt; nu kun je het ook handmatig doen.

Google heeft ook alvast grondwerk gelegd voor de toekomst. Zo zal Google Photos worden voorzien van videostabilisatie, als we de code van de app mogen geloven (ontdekt door Android Police). Sommige Androids hebben al een optische beeldstabilisatie, maar die zijn soms niet toereiken. De feature binnen Photos kan net voor de afwerking gaan zorgen. De update wordt nu uitgerold voor Android. Mocht je niet kunnen wachten en wil je meteen aan de slag met de nieuwe functies, dan kun je hier het apk-bestand downloaden.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.