Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Music voorzien van timer in de Android-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 19:00 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie van Google Play Music. Gebruikers kunnen nu een timer instellen voor het slapengaan, zodat de app geen muziek blijft afspelen tijdens het spelen. De update wordt vanaf nu naar iedereen uitgerold.

Download de update voor Google Play Music

Google heeft laten weten dat er vanaf nu een update verwacht mag worden voor Google Play Music op Android. De update voegt een handige feature in de vorm van een timer toe. Deze timer kan gebruikt worden wanneer je wil gaan slapen met de muziek aan. Wanneer de tijd is afgelopen, dan zal de muziek automatisch gestopt worden. Je vindt de nieuwe functie – nadat je de app geüpdatet hebt – binnen de instellingen van de app. Wanneer je op de optie tapt, dan krijg je eenzelfde interface te zien als in Google Agenda, voor het instellen van de tijd.

Je kunt allerlei timers instellen. De langste timer die in te stellen is, is 23 uur en 59 minuten. Uiteraard zijn alle andere combinaties, binnen een de 24 uur, ook mogelijk. Wanneer je wil checken hoeveel tijd je nog hebt na het instellen, dan zul je terug het menu in moeten. Heeft de timer de nul bereikt, dan zal er geen alarm of iets dergelijks afgaan. En dat is ook weer handig, aangezien je soms kan vergeten de niet-storen-modus aan te zetten. Stel je voor dat je wakker wordt van de slaaptimer… De update wordt nu uitgerold en kun je snel verwachten.

  • Google Play Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.