Google updatet Docs en Sheets voor de iPad Pro

11 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
iPad-pro-9.7-4

Google heeft een update uitgebracht voor Documenten en Spreadsheets, die nu Split View ondersteunen op zowel de grote als de kleine iPad Pro. Split View is momenteel alleen beschikbaar in iOS 9, maar werkt straks ook nog in iOS 10.

Google updatet Docs en Sheets voor de iPad Pro

Google heeft vandaag updates uitgebracht voor zowel Documenten als Spreadsheets voor iOS 9. Mocht je thuis een iPad Pro of een iPad Pro 9.7 hebben liggen en je werkt er graag op met de producten van Google, dan is het fijn om te weten dat beide apps voortaan Split View ondersteunen. Split View is momenteel alleen beschikbaar voor iOS 9, maar zal met de release van iOS 10 gelukkig gewoon blijven werken. De verwachting is dat Apple iOS 10 in de herfst van 2016 zal lanceren voor alle iOS-apparaten die nu draaien op iOS 9.

Toen het originele iPad Pro-model werd uitgebracht, zagen Google Documenten en Spreadsheets er nogal vreemd uit op de tablet. Zo was er geen ondersteuning voor de resolutie, waardoor de apps slechts een gedeelte van het retinascherm gebruikten. Niet lang daarna werd er ondersteuning uitgebracht voor die hogere resolutie. Maar die update miste weer een andere functie, namelijk Split View. We hebben er dus even op moeten wachten, maar eindelijk kun je deze Google-producten dus beter op de iPad Pro’s gebruiken.

Google Documenten | Google Spreadsheets

Reacties (0)