Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google wil mogelijk zoekfunctie van Inbox by Gmail verbeteren

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2016, 18:43 CategorieAndroid

Google wil mogelijk binnenkort de zoekfunctie binnen de e-mailapplicatie Inbox by Gmail gaan verbeteren, blijkt uit een screenshot. Met de nieuwe zoekfunctie zou je in het vervolg sneller mensen, winkels en bijvoorbeeld ongelezen e-mail moeten kunnen terugvinden.

Gerucht: Google wil zoekfunctie binnen Inbox by Gmail verbeteren

De applicatie Inbox by Gmail, een slimme e-mail-app van de makers van Gmail, maakt het degene met een inbox zero-mentaliteit al veel gemakkelijker dankzij een handjevol opties. Binnenkort worden er mogelijk meer opties aan het arsenaal toegevoegd, blijkt uit een vrijgegeven screenshot. De screen is afkomstig van een gebruiker, die onlangs de update heeft ontvangen. Het kan zijn dat Google momenteel de nieuwe zoekfunctie test met een groepje gebruikers – en die groep wordt vaak willekeurig gekozen.

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, zijn er een aantal dingen anders. Wanneer je een zoekopdracht wil uitvoeren, dan krijg je meer opties op het scherm te zien.

  • Contacts: hier vind je je contacten. Wat er gebeurt wanneer je erop klikt, is niet bekend. Wellicht kun je meteen een e-mail opstellen, maar het kan ook zijn dat je een mailgeschiedenis van die persoon tevoorschijn kunt halen.
  • Businesses: hier vind je alle correspondentie met bedrijven. Mogelijk vergelijkbaar met Contacts, maar dan dus voor bedrijven.
  • Refinements: deze optie moet het gemakkelijker maken een aantal dingen terug te vinden, zoals ongelezen mail, foto’s en andere bijlagen, e-mail die verzonden is binnen een bepaalde tijd en nog veel meer.

inbox-by-gmail-update-1

Helaas is het niet bekend wanneer Google de update uitbrengt voor Inbox by Gmail.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.