Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Googles productiviteitsapps gaan beter om met tabellen

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 9:09 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor zijn productiviteitsapps. Door die update kunnen de drie applicaties beter omgaan met tabellen. Het gaat hier om de apps Google Documenten, Presentaties en Spreadsheets.

Googles productiviteitsapps gaan beter om met tabellen

Tabellen en diagrammen zijn elementen uit productiteitsapps die we allemaal wel eens hebben gebruikt. Of dat nu in Microsoft Word of Google Documenten is – voor school of voor het werk. Hoewel die aspecten vaak informatie op een overzichtelijke manier kunnen presenteren, is het vaak zo dat het aanpassen van een tabel of diagram onnodig ingewikkeld is op mobiele apparaten. Daar is nu verandering in gekomen, aangezien Google voor alle drie zijn productiviteitsapps een update heeft uitgebracht.

Het gaat om de apps Documenten, Presentaties en Spreadsheets. En om volledig gebruik te kunnen maken van de betere ondersteuning, die je alle drie de applicaties te updaten. Wanneer je voortaan een tabel kopieert vanuit Spreadsheets, dan zal die direct goed worden weergeven in Documenten en Spreadsheets. Wel is het zo dat er een limiet van vierhonderd lijnen aanwezig is – maar als je met zulke grote bestanden te maken hebt, kun je wellicht beter op een normale pc of grote tablet werken. De updates vind je hieronder.

Google Spreadsheets | Google Presentaties | Google Documenten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.