Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote vraag naar Galaxy Note 7 in Canada en Zuid-Korea

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 8:18 CategorieAndroid

De nieuwe Samsung Galaxy Note 7 kan pas over drie weken worden verkregen, maar in de pre-orders blijkt de nieuwe phablet van Samsung al enorm populair. Samsung Canada en Samsung Zuid-Korea melden dat het in die landen momenteel de meest voorbestelde Galaxy-smartphone is.

Populairste Samsungtelefoon

Te verwachten valt dat de populariteit van de nieuwe Samsung-phablet in andere landen niet veel anders zal zijn. In Korea is de Note 7 de populairste Samsung die er besteld kan worden, terwijl hij nog niet eens in de winkels ligt. In Canada meldt Samsung heel tevreden te zijn over het aantal voorbestellingen. De Samsung-chef in Canada, Mark Childs, zegt dat de blue coral-versie van de Note 7 in dat land het meest gewild is.

2 september in Nederlandse winkels

Voor fabrikanten is het altijd spannend of na positieve reviews van tech-sites, het grote publiek een toestel ook omarmt. Ondanks de vrij hoge prijs van het nieuwe toestel lijkt dit met de Note 7 dik in orde te zijn. Cijfers over voorbestellingen in Nederland zijn niet bekend. Het toestel is op 2 augustus onthuld, en op 2 september is de 5,7-inch Android Marshmallow-phablet hier te krijgen voor 849 euro.

Na de Note 4 uit 2014 is de Note 7 de eerste superphablet die Samsung in Nederland aanbiedt. De Note 5 is hier niet uitgebracht, en zoals bekend heeft Samsung het nummer 6 overgeslagen.

Gebogen schermranden

De specs van de nieuwe Note lijken een beetje op die van de Samsung Galaxy S7 Edge. De Note 7 beschikt over een 5,7-inch super amoled-scherm met gebogen randen en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit een 64-bit octacore-processor, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.