Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoge vraag naar Galaxy Note 7 zet druk op productieketen van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 12:36 CategorieAndroid

De vraag naar de Samsung Galaxy Note 7 is zo hoog dat Samsung nog steeds moeite heeft met het produceren van de populaire phablet. De productieketen heeft het er maar moeilijk mee, aangezien de bevoorradingsketen het ook lastig begint te krijgen.

Hoge druk op productieketen Galaxy Note 7

Je zou inmiddels verwachten dat Samsung de productieketen van zijn smartphones onder controle heeft. Maar dat blijkt in de praktijk toch wel anders, aangezien het bedrijf het moeilijk heeft met de vraag naar het product. De fabrikant wil daarom meer druk zetten op de productieketen van het apparaat, terwijl de bevoorradingsketen aangeeft het zwaar te krijgen. Dat is ook meteen de reden dat de phablet her en der is uitgesteld – zoals in Nederland voor een week. Samsung wil de voorraad eerst op peil zien te krijgen.

Hoewel de vraag naar het apparaat natuurlijk goed nieuws is voor Samsung, kan het ook slecht uitpakken. Mocht de fabrikant niet snel met nieuwe toestellen aan komen zetten, dan kan het zijn dat mensen toch voor een andere smartphone kiezen. Op dit moment zet Samsung daarom ook meer productielijnen in om ervoor te zorgen dat het probleem snel wordt opgelost. Een vertegenwoordiger geeft aan te hopen dat het probleem daardoor slechts tijdelijk van aard is. Mocht je dus een Note 7 willen, dan zul je wat geduld moeten hebben.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.