Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor Note 8 met 6,6″-scherm officieel onthuld

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 12:33 CategorieAndroid

Honor heeft vandaag officieel een nieuw toestel onthuld. Dit is de Honor Note 8, met een indrukwekkend scherm van 6,6-inch en een qhd-resolutie. Voorlopig ziet het er naar uit dat de phablet alleen in China wordt uitgebracht.

Dit is de Honor Note 8

Honor heeft op maandag een nieuwe phablet aangekondigd in China: de Honor Note 8. De grote smartphone is ontworpen om het op te nemen tegen de Mi Max van de Chinese concurrent Xiaomi en beschikt over een indrukwekkend scherm van maar liefst 6,6-inch en een qhd-resolutie. Onder de motorkap zit een HiSilicon Kirin 955-soc, inclusief de Mali-T880 MP4-gpu (dezelfde configuratie als in de Huawei P9). Verder beschikt de phablet over 4GB aan werkgeheugen en kunnen consumenten kiezen uit 32/64/128GB opslag.

Op de achterkant zit een camera van dertien megapixel, terwijl er aan de voorkant een camera van acht megapixel aanwezig is. Ook is er een vingerafdruklezer, ondersteuning voor lte en een accu van 4500mAh. De Honor Note 8 heeft afmetingen van 178,8 bij 90,9 bij 7,18 millimeter en weegt 219 gram. De phablet moet vanaf 9 augustus te koop zijn in China, voor een prijs vanaf 345 euro (de 32GB-variant). Het 64GB-model kost 375 dollar en het 128GB-model 420 dollar. Over een release buiten China is helaas niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.