Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP pronkt met Continuum voor HP Elite X3 in video’s

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 8:54 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe serie video’s vrijgegeven waarin het bedrijf pronkt met de functie Continuum, die in combinatie met de HP Elite X3 te gebruiken is. Met Continuum kun je een smartphone of phablet in een reguliere Windows-pc veranderen.

HP pronkt met Continuum voor HP Elite X3 in video’s

Veel liefhebbers van het Windows-platform kijken reikhalzend uit naar de release van de HP Elite X3. Die mensen hoeven niet langer te wachten, aangezien de phablet vanaf 1 september te koop zal zijn in Nederland. Het apparaat laat nu dus niet meer lang op zich wachten, waardoor de fabrikant steeds vaker met nieuwe video’s over de grote smartphone op de proppen komt. Ook vandaag, waar we drie nieuwe video’s voorbij hebben zien komen, die ingaan op de Continuum-functie van de Elite X3 met Windows 10 Mobile.

De bovenstaande video’s leggen je uit hoe de feature werkt en hoe je hem het beste kunt gebruiken. Dat is best handig, zeker wanneer je voor het eerst kennismaakt met de feature of er simpelweg nog niet veel van af weet. Lees je er liever een artikel over, dan kan dat ook. In onze uitgebreide database voor tablettips vind je namelijk alles over Continuum. De HP Elite X3 is niet alleen als smartphone te gebruiken, maar ook dus als laptop (met dat zwarte gevaarte) en als computer, wanneer je beschikt over de Desk Dock-accessoire.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.