Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 9 te zien op gelekte foto’

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 12:50 CategorieAndroid

Er is een foto op de Chinese sociale media Weibo geplaatst met daarop mogelijk de onaangekondigde Huawei Mate 9, de nieuwste phablet van de fabrikant. Eerder doken er al specs op, die de bron van de foto lijkt te bevestigen.

Is dit de Huawei Mate 9?

De verwachting is dat de Chinese fabrikant Huawei de Huawei Mate 9 gaat aankondigen tijdens de IFA in Berlijn dit jaar. Die beurs vindt plaats van 2 tot en met 7 september. Vlak voor die beurs ontstaan er een hoop geruchten en één van die geruchten gaat over de Mate 9. Eerder lekten de specs al van het toestel en vandaag zien we de eerste foto al verschijnen. Het meest opvallende element is de tekst FLOWDE op de achterkant. Helaas is niet duidelijk wat dit betekent, maar het kan mogelijk een werknaam voor het apparaat zijn.

De bron van de foto meldt in elk geval de de Mate 9 wordt voorzien van een 5,9″-scherm en een 1080p-resolutie. Onder de motorkap zit een Kirin 960-processor, met ofwel 4GB of 6GB aan werkgeheugen. De aanwezige opslagruimte bedraagt 64GB. Daarnaast is er een camera van zestien megapixel aanwezig (maar wordt er geen woord gerept over de dubbele camera), evenals usb-type-c, een vingerafdrukscanner en stereospeakers. De verwachting is dat de Huawei Mate 9 direct wordt geleverd met Andoird 7.0 Nougat.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.