Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate S2 al gespot bij de TENAA, lijkt op Nexus 6P’

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2016, 10:15 CategorieAndroid

Er is een phablet van Huawei opgedoken bij de TENAA, de Chinese communicatiewaakhond. Mogelijk is dit de Huawei Mate S2. Wanneer je de foto’s bekijkt van het onaangekondigde toestel, dan doen die je meteen denken aan de Nexus 6P van Google en Huawei.

Huawei Mate S2 lijkt op de Nexus 6P

De TENAA is de Chinese communicatiewaakhond. Apparaten met betrekking tot communicatie moeten eerst hier gecontroleerd worden voordat ze mogen worden uitgebracht. En uit die organisatie lekt altijd het één en ander, waardoor nieuwe toestellen soms voor de presentatie al bekend zijn. Mogelijk is dat ook zo met de Huawei Mate S2, de opvolger van de Huawei Mate S. Dit onaangekondigde apparaat is namelijk opgedoken bij de TENAA, waardoor we dus mogelijk alvast een voorproefje hebben gekregen.

huawei-mate-s2-tenna

De bovenstaande foto’s geven de indruk dat Huawei het design van de Nexus 6P zal aanhouden. Die phablet is in samenwerking met Google gemaakt. Het enige verschil tussen de toestellen is de speaker: op de Nexus 6P zit die aan de voorkant, maar bij de Mate S2 dus niet. Ook zijn de logo’s natuurlijk anders. Ook zijn de knoppen voor het in- en uitschakelen en de volume omgedraaid, maar daar houden de verschillen wel bij op. Mogelijk kondigt Huawei de Mate S2 tijdens de IFA aan, aangezien de eerste Mate S daar vorig jaar werd gepresenteerd.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.