Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei MediaPad M3 8.0 gelekt voor officiële aankondiging’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 10:02 CategorieAndroid

Waarschijnlijk werkt Huawei momenteel aan een nieuwe tablet, die het bedrijf tijdens IFA wil presenteren: de Huawei MediaPad M3. Deze tablet zou de Huawei MediaPad M2 gaan moeten vervangen en worden voorzien van 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte.

Gerucht: Huawei MediaPad M3 8.0 aanstaande

Fabrikant Huawei werkt momenteel aan een opvolger van de Huawei MediaPad M2, als we de geruchten mogen geloven. Het gaat hier om de Huawei MediaPad M3 8.0. De 8.0 in de naam doet vermoeden dat het een tablet wordt met een scherm van 7,9- of 8,0-inch (aangezien 8.0 ook wordt gebruikt voor 7,9″-tablets). De tablet zal een behoorlijke vooruitgang realiseren als we de gelekte specs mogen geloven. Onder de motorkap zou namelijk 4GB aan werkgeheugen moeten zitten, samen met 32GB aan interne opslagruimte.

Ook zou de tablet ondersteuning moeten aanbieden voor 4G-netwerken, waardoor je ook zonder wifi het internet op kunt. Wel heb je daar natuurlijk een (aparte) sim-kaart voor nodig. Verder is er helaas niets bekend over het apparaat. Huawei heeft zelf nog niets laten weten, waardoor we alleen maar kunnen gissen naar de rest van de specs. Wel lijkt het erop dat de Huawei MediaPad M3 8.0 tijdens de IFA in Berlijn wordt aangekondigd dit jaar. Meer over de IFA in Berlijn lees je in ons achtergrondartikel, waarin we vooruitblikken.

  • Delen:
Huawei MediaPad M3
Huawei MediaPad M3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.