Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad T2 8 Pro heeft een wifi-certificatie gekregen

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 9:15 CategorieAndroid

Er is wederom een tablet van Huawei gelekt voor de officiële aankondiging. Ditmaal gaat het om de Huawei MediaPad T2 8 Pro. Eerder kregen we ook al te maken met de Huawei MediaPad M3 met een scherm van 8,4-inch. De T2 8 Pro krijgt mogelijk een 8″-scherm.

Nog een tablet gelekt: de Huawei MediaPad T2 8 Pro

Er is nog een tablet van Huawei gelekt, die we mogelijk tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd zien worden. Het gaat hier om de Huawei MediaPad T2 8 Pro. Deze slate heeft onlangs een wifi-certificatie mogen ontvangen, waardoor hij is gespot in de database door oplettende lezers. Waarschijnlijk zal de fabrikant deze tablet samen met de eerder gelekte Huawei MediaPad M3 gaan aankondigen. De T2 8 Pro is in elk geval een Android-tablet met een 8″-scherm, die beschikt over dual-band 2,4GHz en 5GHz 802.11 a/b/g/n/ac wifi.

Het scherm zou een resolutie van 1920 bij 1200 pixels moeten krijgen. Onder de motorkap zou een 28 nm octacore Qualcomm Snapdragon 616 (MSM8939)-processor (4 x A53 1.5 GHz+4 x A53 1.2 GHz) moeten zitten. Verder zou er een twee megapixel-camera aanwezig zijn, evenals een accu van 4650mAh. De verwachting is dat de Huawei MediaPad T2 8 Pro ook een vingerafdruklezer zal krijgen en zal worden voorzien van een sim-kaartsleuf, zodat je ook zonder wifi het internet op kunt. Huawei heeft nog niet gereageerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.